Univers de copil

A+ R A-


Horoscopul dragostei pentru 2016

Horoscopul dragostei pentru 2016Descopera horoscopul dragostei pe 2016 pentru toate zodiile. Citeste principalele previziuni astrologice pe plan sentimental pentru anul 2016. Informatii detaliate pentru fiecare zodie pentru 2016 in ceea ce priveste casa dragostei si a relatiilor. Daca vreti sa cititi un horoscop detaliat pentru toate zodiile si in ceea ce priveste previziunile generale, cariera, banii si starea de sanatate accesati articolul Horoscop 2016 pentru toate zodiile.

Horoscop Berbec 2016 - Dragoste

Anul 2016 pare sa stea sub semnul armoniei din punct de vedere rational-emotional, pentru nativii Berbec. In primele 8 luni ale anului, lucrurile decurg intr-un ritm normal, fara evenimente semnificative. Incepand cu luna septembrie 2016, lucrurile insa prind contur in casa cuplului Berbecului, caci planeta Jupiter isi face simtita prezenta, fiind plina de promisiuni frumoase. Citeste mai departe Horoscopul Berbec 2016 – Dragoste.

Horoscop Taur 2016 - Dragoste

Anul 2016 sta sub semnul romantismului si a pasiunii pentru nativii Taur. Vorbim despre un an relational dinamic, intens in plan emotional, cu factor de risc crescut. Se pare ca responsabilitatea acestei situatii cade in sarcina planetei Jupiter, marele benefic. Jupiter se afla in casa iubirii Taurului si predispune spre visare, iubire, pasiune, aventura. Trairile emotionale sunt intense, fiind in aceasta perioada mult mai deschisi la provocari si chiar dornici de aventura. Citeste mai departe Horoscopul Taur 2016 – Dragoste.

Horoscop Gemeni 2016 - Dragoste

Anul 2016 pare sa fie mai dificil din punct de vedere relational pentru nativii Gemeni. Viata de familie si relatia de cuplu sunt pe prim plan, insa acestea vor fi puse la incercare. Vor exista mici probleme si veti intampina anumite dificultati in ceea ce priveste familia si locuinta. De exemplu, perechea dvs. poate parea mai rece si mai putin intelegatoare, etc. Citeste mai departe Horoscopul Gemeni 2016 – Dragoste.

Horoscop Rac 2016 - Dragoste

Nativii Gemeni se afla in anul 2016 sub mirajul dragostei. Sunteti romantici incurabili, iar punctele de reper ale anului sunt lunile iunie, iulie si noiembrie. Totusi, vet traversa si unele momente mai solicitante, tensionate, iar acestea se concentreaza la inceput de an, precum si in lunile august si octombrie. Totusi, per ansamblu, lucrurile decurg excelent in plan relational, intim. Sunteti visatori si perfectionisti in acelasi timp, aflandu-va in cautarea absolutului. Citeste mai departe Horoscopul Rac 2016 – Dragoste.

Horoscop Leu 2016 - Dragoste

Anul 2016 aduce implinire si bucurii in plan relational pentru nativii Leu. In sfarsit, reusiti sa va debarasati de griji si acordati timp pentru socializare si viata de familie. Responsabilitatea si interesul pentru familie sunt si mai crescute daca aveti copii, caci obligatiile se tin lant. Citeste mai departe Horoscopul Leu 2016 – Dragoste.

Horoscop 2016 Fecioara - Dragoste

Anul 2016 pare benefic pe plan sentimental pentru nativii Fecioara, mai ales ca planeta Jupiter aduce revigorare in viata de cuplu si va stimuleaza prin incredere, instinct si farmec personal. Citeste mai departe Horoscopul Fecioara 2016 – Dragoste.

Horoscop Balanta 2016 - Dragoste

Anul 2016 pare sa fie plin de evenimente, cu impact semnificativ pentru viata de cuplu a nativilor Balanta. Cu certitudine, va consolidati relatia, iar daca sunteti singuri veti parcurge pasi importanti pentru intalnirea perechii. La un moment dat, veti fi pusi in situatia de a lua decizii transante ori veti traversa o perioada mai agitata din punct de vedere emotional. Citeste mai departe Horoscopul Balanta 2016 – Dragoste.

Horoscop Scorpion 2016 - Dragoste

In anul 2016 incercati sa fiti cu picioarele pe pamant, caci Neptun se afla intr-o pozitie sensibila, adesea amagitoare. Exista tendinta de a promite mult si de a infaptui putin. Asadar, atentie la felul cum reactionati si modul cum actionati. Veti parcurge momente destul de contradictorii: acum totul e frumos, romantic, placut si magic, imediat totul e instabil, complicat, tensionat, dezamagitor, imposibil. Citeste mai departe Horoscopul Scorpion 2016 – Dragoste.

Horoscop Sagetator 2016 - Dragoste

Anul 2016 sta sub semnul emotiei si a pasiunii, cu toate ca nativii Sagetator resimt acut dorinta spre stabilitate, protectie, sustinere si siguranta in viata de cuplu. Influentele survin din partea planetelor Saturn si Uranus. Daca sunteti intr-o relatie, e evident ca doriti sa evoluati, chiar sa oficializati relatia. Citeste mai departe Horoscopul Sagetator 2016 – Dragoste.

Horoscop Capricorn 2016 Dragoste

Anul 2016 parcurge un traseu destul de linistit pentru nativii Capricorn. Totusi, evolutia relationala se individualizeaza in functie de persoana si horoscopul personalizat. In principiu, vorbim despre o evolutie fireasca, fara trairi interioare profunde si pasionale, deoarece mizati foarte mult pe ratiune, calmitate si pragmatism. Totusi, sunteti devotati vietii de familie si chiar depuneti eforturi pentru a petrece timp alaturi de cei dragi. E evident, preferati intimitatea si caldura caminului. Citeste mai departe Horoscopul Capricorn 2016 – Dragoste.

Horoscop Varsator 2016 - Dragoste

Anul 2016 nu aduce evenimente semnificative in plan sentimental pentru nativii Varsatori. Totul decurge in mod normal si placut, fara lucruri iesite din comun. Influente pozitive survin din partea planetei Venus, mai ales in lunile februarie si decembrie 2016. Veti remarca ca sunteti extrem de senzuali, manifestand o intensa crestere emotionala. Pur si simplu radiati de fericire si punctele forte pe care mizati sunt senzualitatea, romantismul, pasiunea. Citeste mai departe Horoscopul Varsator 2016 – Dragoste.

Horoscop Pesti 2016 - Dragoste

Anul 2016 sta sub semnul armoniei pentru nativii Pesti gratie prezentei planetei Jupiter, marele benefic, in casa relatiilor Pestilor. Totul decurge bine in viata de cuplu, iubiti si sunteti iubiti. Totusi, uneori fortati nota, existand tendinta spre exagerare. Fie cereti prea mult, fie oferiti prea mult. Incercati sa va pastrati in zona de echilibru si totul va fi bine. Incercati sa va temperati pornirile, iar asteptarile dvs. sa corespunda realitatii. Citeste mai departe Horoscopul Pesti 2016 – Dragoste.


Articole asemanatoare relatate:
Articole asemanatoare mai noi:
Articole asemanatoare mai vechi:

Imagini si peisaje animate de …

Imagini si peisaje animate de toamna

Imagini si peisaje animate de toamna   Ce poate fi mai frumos decat o imagine si un peisaj de toamna, plin de culori din ce in ce mai palide. Soarele rasare tot...

Desenam iubirea planse de colo…

Desenam iubirea planse de colorat

Desenam iubirea - planse de colorat Iubirea, cel mai puternic sentiment, cel mai frumos si mai maret. Fara iubire lumea ar fi pustie si cenusie. Haideti sa dam culoare iubirii si...

Ploaia poezie

Ploaia poezie

Ploaia - poezie Va oferim spre lectura poezia Ploaia scria de copii: Bertea Andreea-Manuela pentru copii. In gradina pe petale Au cazut intaii stropi Si...

Invierea Domnului Iisus Hristo…

Invierea Domnului Iisus Hristos

Invierea Domnului Iisus Hristos Odata cu punerea trupului Mantuitorului lumii in mormant s-au luat cele mai strajnice masuri ca sa fie bine pazit, caci mare era teama fariseilor si carturarilor, ca...

Baiatul cel inalt al clasei

Baiatul cel inalt al clasei

Baiatul cel inalt al clasei Va oferim spre lectura povestirea “Lunganul” scrisa de Horia Arama. Parea de doua ori mai lung decat era in realitate, pentru ca tacea. Asa e totdeauna...