Univers de copil

A+ R A-


Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2014 

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2014Afla horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2014 pentru toate zodiile. Afla ce va prezic astrele pe plan sentimental.

 

Horoscop Berbec aprilie 2014 - Dragoste

Se anunta o luna plina de evenimente gratie lui Marte in casa uniunii Berbecului. Veti avea parte de o relatie pasionala, vie, plina de actiune. Dar, Marte se afla in mers retrograd si in termeni tensionati cu mai multe planete. Asadar, se manifesta in viata de cuplu si nerabdarea, subiectivismul, tendintele agresive, ceea ce poate sa aduce diverse incidente. Fiti mai precauti, mai temperati si grija mare la reactii si gesturi. Nu e deloc simplu sa fiti atenti la orice pas, dar trebuie sa faceti fata tuturor provocarilor si sa nu cedati impulsurilor de moment, sa evitati tendintele spre agresivitate si legaturile ce pot provoca neplaceri.

 

Horoscop Taur aprilie 2014 - Dragoste

Luna aprilie 2014 nu pare sa fie favorabila vietii de cuplu, dar nu va panicati. Toate se rezolva cu rabdare si comunicare. Fie perechea dvs. trebuie sa faca fata unor incercari profesionale ori de sanatate, fie relatie e mai rece si mai distanta decat de obicei fara un motiv anume, etc. Aceste fapte va afecteaza, dar nu cedati si nu va lasati influentati. E firesc, poate, iar uneori munca si indatoririle influenteaza relatia. Dar, Venus (planeta iubirii si stapana Taurului) se afla intr-o pozitie buna, astfel incat aveti sanse mari sa va rezolvati problemele indiferente de ce probleme intampinati. Asadar, capul sus, zambiti si fiti optimisti, increzatori, constructivi.

 

Horoscop Gemeni aprilie 2014 - Dragoste

Se anunta o luna plina de emotie si iubire, gratie lui Venus, dragostea fiind proslavita. In anumite cazuri, dragostea poate avea legatura cu locul de munca, cariera, statutul dvs. Se pare ca lucrurile interfereaza, afectivitatea va poate impulsiona ascensiunea, iar deciziile profesionale pot fi influentate de sentimente. Marte inca va sacaie si continua sa va rascoleasca instinctele primare. Asadar, mare atentie la tentatii si precautie in orice caz.

 

Horoscop Rac aprilie 2014 - Dragoste

Luna aprilie 2014 pare sa fie favorabila pentru viata de cuplu si relatiile de dragoste. De mare ajutor este Venus si Jupiter aflate intr-o configuratie benefica nativilor Rac. Veti avea parte de momente frumoase, pline de armonie si iubire. De asemenea, e posibil sa aveti parte de un eveniment mai deosebit in viata dvs. Posibil sa aveti parte de o calatorie in doi ori o calatorie cu scop turistic si relaxant, sa aveti parte de o idila, sa primiti vesti bune de departe.

 

Horoscop Leu aprilie 2014 - Dragoste

In luna aprilie 2014 veti manifesta o sensibilitate afectiva aparte. Sunteti cuprinsi de multe griji si parca va temeti pentru relatia dvs., ceea ce aduce in prim plan gelozia. De fapt, in aceasta luna, aveti tendinta de a rascoli punctele nevralgice ale cuplului, iar uneori situatia devine fustranta. Posibil sa aveti intuitii si intentii bune. Indiferent de caz, se pare ca aceasta luna e interesanta si plina de emotii. Manifestati preferinte spre intimitate, viata sentimentala discreta, armonie de familie, timp petrecut acasa alaturi d ecei dragi, nu petreceri si iesiri zgomotoase.

 

Horoscop Fecioara aprilie 2014 - Dragoste

Se anunta o luna plina de evenimente. Manifestati tendinte spre comunicare, socializare si ingaduinta, ceea ce va favorizeaza si va deschide usi, facilitandu-va in acelasi timp relatiile, inclusiv pe cele sentimentale. In aceasta luna veti manifesta o inclinatie spre romantism si totul parca sta sub emblema emotiilor. Evident, Venus are un cuvant de spus si va favorizeaza. Asadar, dragostea sigur va aparea. Cert e ca vet avea ocazia sa cunoasteti pe cel potrivit/pe cea potrivita. Daca sunteti intr-o relatie si sunteti indragostit/a cu siguranta traiti cele mai frumoase si senine zile. Totul parca e o poveste. Daca sunteti intr-o relatie stabila, de lunga durata, nimeni si nimic nu va perturba. Totul sta sub semnul armoniei si intelegerii, afectivitatii si bucuriei.  

 

Horoscop Balanta aprilie 2014 - Dragoste

Se anunta o luna plina de aventura, armonie, sentimente si manifestari din cele mai diverse. Puteti sa aveti parte de evenimente iesite din comun, rasturnari de situatie sau incidente. Emotiile sunt intense, ceea ce poate aduce in viata dvs. tensiuni. Incercati sa dati frau liber impulsivitatii si nu ar strica sa cantariti bine posibilele consecinte ale actelor si atitudinilor dvs. Experimentati noutatile alaturi de perechea dvs., bucurati-va impreuna, uniti-va energiile in urmarirea si atingerea unor scopuri comune.

 

Horoscop Scorpion aprilie 2014 - Dragoste

Luna aprilie 2014 sta sub semnul iubirii si al pasiunii, gratie lui Venus, amplasat superb cu alte planete. Pur si simplu radiati si debordati de senzualitate, manifestand o mare deschidere spre flirt, dragoste si aventura. Inhibitiile se risipesc rapid si totul devine posibil. Iubirea va poate aparea oricand in cale, iar daca sunteti intr-o relatie, resimtiti intens fiorii iubirii. Fiti precauti totusi in ultima decada a lunii, caci eclipsa de Soare din 27 aprilie poate aduce surprize.

 

Horoscop Sagetator aprilie 2014 - Dragoste

Primele doua decade ale lunii aduc erotism si buna dispozitie in casa cuplului Sagetatorului gratie prezentei Soarelui si a plantei Mercur. Tindeti spre aventuri fierbinti, posibil buclucase. Incercati sa scapati si sa consumati aceasta energie, caci poate crea dezechilibre si chiar fustrari. Cel mai bine ar fi sa va urmati instinctele, dar sa va luati un minim de precautii. Daca nu reusiti cu perechea ori nu gasiti ceea ce doriti, consumati energia prin sport si miscare la sala. Asadar, fiti pregatiti pentru surprize si momente unice.

 

Horoscop Capricorn aprilie 2014 - Dragoste

Se anunta realizari parteneriale deosebite in aceasta luna gratie trigonului Venus-Jupiter. Viata de cuplu este animata, comunicati usor, se exprimati lejer sentimentele si iubirea. Relatia de cuplu, iesirile in doi, plimbarile in doi, calatoriile scurte dau farmec si va binedispun. De asemenea, e posibil sa faceti cunostinta cu cineva care ar putea inseamna ceva pentru dvs. Posibil sa va pomeniti chiar cu mai multe oferte, care de care mai tentante. Asadar, atentie ce alegeti ...

 

Horoscop Varsator aprilie 2014 - Dragoste

Sunteti sub protectia lui Venus doar pana pe 5 aprilie 2014. Profitati de acest fapt, creati momente de armonie, fiti inventivi. Va ajuta si prezenta Soarelui in conjunctie cu Uranus. Vraja se rupe insa la aceasta data, iar romantismul paleste, lasand loc unor atitudini pragmatice si serioase. In a doua si a treia saptamana a lunii se pot isca chiar incidente si conflicte, caci opozitia Soare-Marte nu va favorizeaza, din contra, va intinde nervii la maxim, va starnesc si incing spiritele. Spre final de luna lucrurile se mai calmeaza, totul devine mult mai intim, iar eclipsa din 29 aprilie poate anunta un eveniment neasteptat legat de casa si familie.

 

Horoscop Pesti aprilie 2014 - Dragoste

Incepand cu 5 aprilie 2014 Venus va favorizeaza, aducand buna dispozitie, armonie, iubire, noroc, senzualitate, putere de seductie uriasa, s.a.m.d. Daca sunteti intr-o relatie, veti avea parte de zile incantatoare, pline de tandrete si dragoste. Daca sunteti singuri, totul se rezolva de la sine. E perioada cea mai benefica si aveti foarte mari sanse sa intalniti pe cineva. Chiar pot sa apara multe oferte si trebuie sa alegeti ...

 

Previziunile astrologice pentru toate zodiile in luna aprilie 2014: dragoste, cariera, bani si sanatate le gasiti in articolul Horoscop aprilie 2014 pentru toate zodiile.


Articole asemanatoare relatate:
Articole asemanatoare mai noi:
Articole asemanatoare mai vechi:

Iedul meu Nicolae Ariesescu

Iedul meu Nicolae Ariesescu

Iedul meu - Nicolae Ariesescu   E un puf ca de ninsoare, Ca un mugure, subtire, Si-are, asa, doua cornite Fragede ca doua fire.  

Din nou la scoala poezie

Din nou la scoala poezie

Din nou la scoala - poezie Va oferim spre lectura poezia “Din nou la scoala” scrisa de Katia Nanu. Se-alearga toamna, scuturand castane, Cu dimineti...

Ghicitori iarna

Ghicitori iarna

Ghicitori iarna   Vezi câteva ghicitori despre anotimpul iarna.   E nevoie de cojoace Ca să nu îngheţi de frig Dar e mare bucurie Că şi Moş Crăciun revine Ia răspunde-mi la-ntrebare Care-i anotimpul oare? (Iarna)  

Consumul de caise si beneficii…

Consumul de caise si beneficiile uimitoare pentru sanatate

Consumul de caise si beneficiile uimitoare pentru sanatate Caisele sunt fructe bogate in viatmine, fiind bune pentru o cura de remineralizare, dar si pentru amelioarerea unor probleme de sanatate....

Istoria lui Moise conducatorul…

Istoria lui Moise conducatorul poporului evreu

Istoria lui Moise, conducatorul poporului evreu Candva, prin veacul al X-lea inainte de Hristos, un mic si neinsemnat trib de pastori semniti si-a parasit asezarile din tara lor, la varsarea...