Univers de copil

A+ R A-


Mesaje si felicitari de Pasti 2016

Duminica, 31 aprilie 2016, crestinii preznuiesc Invierea Domnului Iisus Hristos. Vorbim despre sfanta sarbatoare de Pasti, ce aduce omenirii speranta manturii si a vietii vesnice. Cu acest prilej, transmiteti celor dragi, prietenilor, cunostintelor, colegilor gandurile cele mai bune si felicitari. Iata cateva idei pentru mesaje si felicitari de Pasti 2016.


Sfintele sarbatori de Pasti sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat!

Fie ca de Inviere sa primesti lumina sfanta in casa si in inima, credinta si bucurie in suflet! Paste Fericit!


Oul inrosit, mielul rumenit, cozonacul marit, Paste fericit! Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata!

E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit.


Fie ca Sfanta Sarbatoare de Paste sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!

Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa va schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!


Cu ocazia Sarbatorii Invierii Domnului Iisus Hristos vrem sa va uram toate cele bune: lumina in suflet, dragoste si sanatate. Hristos a Inviat!

O singura data pe an este Pastele. O zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara si al tau! Sarbatoari pascale binecuvantate!


Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

Intalneste cu evlavie, pietate si armonie acest moment unic- Inaltarea Domnului. Hristos a inviat!


Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet numai lumina si fericire si mult timp petrecut alaturi de cei aproape sufletului. Paste fericit si Hristos a Inviat!

Azi ingerii din cer coboara si cu lumina sfanta ne-nconjoara. Paste fericit si Hristos a inviat!


Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!


Cu lumanari aprinse si sufletul curat sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT!


Articole asemanatoare relatate:
Articole asemanatoare mai noi:
Articole asemanatoare mai vechi:

Vizualizarea liniilor de camp …

Vizualizarea liniilor de camp magnetic fizica distractiva

Vizualizarea liniilor de camp magnetic - fizica distractiva Experimentul pe care vi-l propunem va satisface dorinta de a patrunde in tainele fizicii si, de ce nu, simtul estetic. Daca luati o...

Masti de Halloween

Masti de Halloween

Masti de Halloween   Noaptea de Halloween nu ar mai fi la fel de magica daca nu ar fi vorba de costumatiile speciale specifice: vrajitoare, stafii, fantome, vampiri, contele Dracula, varcolaci, monstri,...

La scaldat de Ion Creanga

La scăldat de Ion Creangă   Într-o zi, pe-aproape de Sânt-Ilie, se îngrămădise, ca mai totdeauna, o mulţime de trebi pe capul mamei: nişte sumani să-i scoată din stative; alţii să-i nividească...

Sa ne jucam frumos in liniste …

Sa ne jucam frumos in liniste si pace

Sa ne jucam frumos, in liniste si pace Va oferim spre lectura poezia „Pacea” scrisa de Ioana Dana Nicolae. Fie ca vorbim de papusi, masinute, soldatei, jucarii...

Imagini sibiene

Imagini sibiene

Imagini sibiene Totul ramane gravat cu precizie in memorie si suflet: un oras scaldat in lumina primaverii, strazi inguste, case vechi ce se imbina cu siluetele noi si impunatoare....