Univers de copil

A+ R A-


Mesaje crestine de Paste

Invierea Domnului nostru Iisus Hristos e momentul in care in sufletele noastre renaste speranta, pentru ca oricine crede cu adevarat in Dumnezeu nu va muri ci va avea viata vesnica. Dumnezeu sa fie mereu in jurul vostru, Iisus Hristos sa va binecuvanteze si ingerii sa va protejeze mereu. Cateva mesaje crestine de Paste va vor face sa simtiti mai pregnant bucuria Invierii.

 

"Ca de vei marturisi cu gura ta ca Iisus este Domnul si vei crede in inima ta ca Dumnezeu L-a inviat pe El din morti, te vei mantui." (Romani 10:9)

"Ci pe Domnul, pe Hristos, sa-L sfintiti in inimile voastre si sa fiti gata totdeauna sa raspundeti oricui va cere socoteala despre nadejdea voastra." (1 Petru 3:15)

"Cine crede in Fiul, are viata vesnica; dar cine nu crede in Fiul, nu va vedea viata, ci mania lui Dumnezeu va ramane peste el." (Ioan 3:36)

"Dar El era strapuns pentru pacatele noastre, zdrobit pentru faradelegile noastre. Pedeapsa, care ne da pacea, a cazut peste El, si prin ranile Lui suntem tamaduiti." (Isaia 53:5)

"Dar mai presus de toate, tineti din rasputeri la dragostea dintre voi, pentru ca dragostea acopera multime de pacate. Fiti, intre voi, iubitori de straini, fara cartire. Dupa darul pe care l-a primit fiecare, slujiti unii altora, ca niste buni iconomi ai harului celui de multe feluri al lui Dumnezeu. Daca vorbeste cineva, cuvintele lui sa fie ca ale lui Dumnezeu; daca slujeste cineva, slujba lui sa fie ca din puterea pe care o da Dumnezeu, pentru ca intru toate Dumnezeu sa se slaveasca prin Iisus Hristos, Caruia Ii este slava si stapanirea in vecii vecilor." (1 Petru 4:8-11)

"Dumnezeu nu gaseste nici o placere in moartea celor pacatosi, si doreste ca ei sa se intoarca de la caile lor pacatoase ca sa poata astfel trai." (Ezechiel 33:11)

"Dumnezeu nu vrea crestini caldicei, ci adevarati. Daca vom privi inapoi, la Sodoma,ne vom preface ca femeia lui Lot, in stalp de sare. Ii iubesc mai mult pe cei fierbinti si daruiti cu totul celor lumesti, decat pe cei caldicei in cele duhovnicesti, deoarece primii, cu ravna pe care o au pentru cele lumesti, se vor intoarce candva catre cele duhovnicesti." (Cuviosul Paisie Aghioritul)

"Eu sunt invierea si viata. Cine crede in Mine, chiar daca ar fi murit, va trai. Si oricine traieste, si crede in Mine, nu va muri niciodata." (Ioan 11:25-26) 

"Fiti treji, privegheati. Potrivnicul vostru, diavolul, umbla, racnind ca un leu, cautand pe cine sa inghita." (1 Petru 5:8)

"Hristos a fost prima persoana dintr-o mare multime a celor care vor fi inviati din nou. Moartea fizica a venit in lume printr-un singur om, Adam, de care toti suntem legati. Insa toti ce care au fost adoptati in familia lui Dumnezeu prin credinta in Iisus Hristos vor primi o noua viata." (1 Corinteni 15:20-22) 

"Iar daca se propovaduieste ca Hristos a inviat din morti, cum zic unii dintre voi ca nu este o inviere a mortilor? Daca nu este o inviere a mortilor, nici Hristos n-a inviat." (1 Corinteni 15:12-13)

"Iar El s-a indepartat din vederea noastra, astfel incat sa ne intoarcem catre inima noastra si sa-l gasim acolo pe El. Caci El a fost plecat si, iata, El este aici." Sfantul Augustin

"Iisus mi-a luat locul pe Cruce pentru a-mi darui unul in Ceruri." Anonim

 

"Iisus: Iata, stau la usa si bat; de va auzi cineva glasul Meu si va deschide usa, voi intra la el si voi cina cu el si el cu Mine. Celui ce biruieste ii voi da sa sada cu Mine pe scaunul Meu, precum si Eu am biruit si am sezut cu Tatal Meu pe scaunul Lui." (Apocalipsa 3: 20-21)

"La fel cum Dumnezeu i-a inviat trupul lui Iisus, tot asa trupurile noastre vor fi inviate la intoarcerea lui Iisus." (1 Corinteni 6:14)

"Lucruri, pe care ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit, si la inima omului nu s-au suit, asa sunt lucrurile, pe care le-a pregatit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc." (1 Corinteni 2:9)

"Marele dar al Pastelui este speranta, speranta crestina care ne face sa credem in Dumnezeu, in triumful sau final, in bunatatea si dragostea lui ce nu pot fi atinse de nimic." Basil C. Hume

"Minunea cerului si a pamantului, a timpului si eternitatii este izbavitoarea moarte a lui Iisus Hristos. Acest mister care aduce mai multa glorie lui Dumnezeu decat toata creatia." C. H. Spurgeon

"Moartea nu a fost o pedeapsa a lui Iisus, ci propriul sau destin. Nu a fost finalul predestinat al vietii lui, ci misiunea lui. Nu a fost soarta lui de neevitat, ci declaratia lui fata de venirea sa in lume de Craciun: "Nascut pentru a muri"." Bill Crowder

"Morminte, nu il mai poti tine mult inchis pe El! Moartea e puternica, dar mai puternica este viata; mai darza decat intunecimea este lumina; mai tare decat greseala, fapta dreapta; credinta si speranta ne spun triumfator ca Iisus va invia in ziua de Pasti." Phillips Brooks

"Pentru ce cautati intre cei morti pe Cel viu? Nu este aici ci a Inviat!" (Luca 5:6)

"Sa lasam Invierea sa ne ridice deasupra singuratatii, slabiciunii si disperarii si sa ne inalte catre putere, frumusete si fericire." Floyd W. Tomkins

"Stanca s-a rostogolit de la intrarea in mormant nu pentru a-i permite lui Hristos sa iasa, ci pentru a-i lasa pe discipoli sa intre." Peter Marshall


Articole asemanatoare relatate:
Articole asemanatoare mai noi:
Articole asemanatoare mai vechi:

Ca o reverenta frunza Adrian P…

Ca o reverenta frunza Adrian Paunescu

Ca o reverenţă, frunza - Adrian Păunescu Pregătiri de toamnă şi la mine-n sânge, şi o greutate simt acum la mers,cred că-mi face semne frunza ce se frânge,printr-o reverenţă dinspre univers.

Felicitari virtuale vintage de…

Felicitari virtuale vintage de Paste

Felicitari virtuale vintage de Paste   Pastele reprezinta una din cele mai importante sarbatori crestine. Raspandeste vestea Invierii Domnului si trimite celor dragi felicitari virtuale vintage de Paste. Hristos a inviat!

Poetul Octavian Goga si copila…

Poetul Octavian Goga si copilaria

Poetul Octavian Goga si copilaria Ar putea parea de necrezut faptul ca un poet militant si social care a cantat cu atata vigoare trecutul nostru istoric (Oltul), suferintele celor...

Modele de cioplit dovleacul de…

Modele de cioplit dovleacul de Halloween

Modele de cioplit dovleacul de Halloween   Cel mai cunoscut simbol al sarbatorii de Halloween este napul sau bostanul (dovleacul) lui Jack, sculptat si cu o lumina inauntru. Traditia dovleacului de Halloween...

Nepotul bradului

Nepotul bradului

Nepotul bradului Va oferim spre lectura povestea “Nepotul bradului” scrisa de Iuliu Ratiu. Degeaba l-a sfatuit bunicul: - Nu e bine sa pleci! Locul tau este aici, in varful muntelui. Puiul de brad, insa,...