Univers de copil

A+ R A-


Mesaje si felicitari de Sfantul Gheorghe 2017

In fiecare an, pe 23 aprilie 2017, crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta. Multe dintre persoanele dragi noua poarta acest minunat nume sau derivate ale acestuia (Gheorghe, Gheorghita, Gheorghina, Ghita, George, Gheo, Geo, Gica, Georgeta, Gheorgiana, Gelu, Gina, Geta, etc.). Cu aceasta ocazie transmiteti un gand frumos, o urare si o felicitare prietenilor, rudelor, colegilor, cunostintelor dvas. care poarta numele Sfantului Gheorghe. Fiti alaturi de ei si transmiteti-le un gand frumos. Va puteti inspira din colectia noastra de mesaje si felicitari de Sfantul Gheorghe.

La multi ani si fie ca Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani de Sf. Gheorghe!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros „La multi ani”, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe, Gheorghita, Ghita, Gheorghina, Gheo, Geta, etc.!


http://www.universdecopil.ro/images/stories//adolescenti/timp_liber/felicitari_sfantul_gheorghe/sfantul%20gheorghe%20felicitare.JPG

De ziua Sf. Gheorghe sa ai parte de tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati si multa bucurie!

Felicitari cu ocazia zilei de Sf. Gheorghe. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!


Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se-mplineasca! La multi ani de Sf. Gheorghe!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!


http://universdecopil.ro/images/stories//adolescenti/timp_liber/felicitari-de-sf-gheorghe/la-multi-ani-de-sf-gheorghe-felicitare.jpg

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros “La multi ani” cu sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi!

De Sf. Gheorghe sa ai parte de cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani!

Iti urez “La multi ani”, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.



http://www.universdecopil.ro/images/stories//adolescenti/timp_liber/felicitari-de-sf-gheorghe/la-multi-ani-de-sf-gheorghe-felicitari.jpg

 


Articole asemanatoare mai noi:
Articole asemanatoare mai vechi:

Fata babei si fata mosneagului…

Fata babei si fata mosneagului de Ion Creanga

Fata babei şi fata moşneagului de Ion Creangă   Erau odată un moşneag şi-o babă; şi moşneagul avea o fată, şi baba iar o fată. Fata babei era slută, leneşă, ţâfnoasă şi rea...

Martisorul la romani

Martisorul la romani

Martisorul la romani 1 Martie e prima zi de primavara la romani, iar traditiile si obiceiurile sunt multe. 1 Martie e ziua in care sarbatorim Matronalia, sarbatoarea lunii martie, zeul primaverii...

Poezie despre copilarie

Poezie despre copilarie

Poezie despre copilarie   Unde esti copilarie?   Unde esti copilarie? Eu te caut, tu-ascunzi, Cauta-ma, cauta-ma Sunt in suflet … mai adanc.  

Dictionar italian

Dictionar italian

Dictionar italian   Acum cateva zile am primit o oferta de la o librarie care imi oferea cele mai importante dictionare (englez-roman, german-roman, francez-roman si italian-roman) cu o reducere de ~40% daca...

Supa de zarzavat poezie

Supa de zarzavat poezie

Supa de zarzavat - poezie   Sa invatam impreuna poezia “Supa de zarzavat” de Otilia Cazimir.   S-a dus gospodina sa ia zarzavat,Si vine acasa cu cosu-ncarcatCu morcovi,Cu varza,Cartofi,Patrunjel,Cu sfecla,Cu ceapa,Ca toate-s la fel!  ...